Dízel motor 186F 186FA 188F Visszarúgás Starter kezelni kezdő ruha kipor káma a kínai márka
12 818 Ft 8 972 Ft

Dízel motor 186F 186FA 188F Visszarúgás Starter kezelni kezdő ruha kipor káma a kínai márka

0 Vélemények | Írd meg véleményed
  • Rendelkezésre állás:Készleten
  • Termék Kód:t757

Kedves Ügyfeleink,

Köszönöm a figyelmét!

Itt van néhány pont, meg kell mutatni, mielőtt a parancsot:

1 .China Post olcsó, de ilyen hosszú ideig, akár hónapokig is.Ezért kérjük, próbálja meg használni a DHL vagy a Fedex, ha kell, az a rész, sürgős.

2 .Mivel a speciális termékeket árulunk, nem könnyű néhány ember számára, hogy erősítse meg, hogy melyik része alkalmas.

Itt az egyetlen megoldás, ha utalnak (Csak referencia, kérjük, forduljon segítségért, ha nem tudja biztosan, hogy illik-e) :

Körülbelül szállítás

1. Ha Brazília, Argentína , Chile, Törökország, kérjük adja meg a CNPJ / CPF / adószám ha küld DHL/Fedex/UPS/TNT, vagy megváltoztatjuk a szállítás módja, hogy EMS tájékoztatása nélkül.

2. Ha Oroszországban , kérjük adja meg a teljes nevét .

3. DHL/Fedex/UPS/TNT, ott lesz felár $45 ha a cím a távoli egyet , majd chang, hogy az EMS-t, ha nem fizet a távoli cím extra költség. (China Post Levegő Csomagot, ha nincs EMS, hogy az ország )

4. Mi promiss az elemeket, ahogy leírt, de a jogot, hogy a csomag semleges, anélkül, logó, amely más lehet, úgy, ahogy az a képeken.Vagy lehet magas ADÓT kell fizetni.

5. Ha a csomagot nem sikerült szállított, mivel az hibás vagy hiányzik a szükséges szállítási adatokat, vagy nem ezt a vámkezelés, mi semmilyen felelősséggel nem tartozik.

Címkék: 186f, km2v80, káma-szútra, ig2000, 186fa, kötél starter, CBF, ud 186f dízel motor alkatrészek, dízel motor káma, starter kézi 188f.

  • Gyártó Cikkszám: 186F 186FA 188F Visszarúgás Starter kezelni kezdő
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Ország/Régió Gyártása: Kína
  • Bankközi Rész Száma: dízel motor 186F 186FA 188F Visszarúgás Starter kezelni kezdő
További információk