Hidea Szelep olajtömítést A Hidea F4 4 Stroke 4HP Külső Motor
1 397 Ft

Hidea Szelep olajtömítést A Hidea F4 4 Stroke 4HP Külső Motor

1 Vélemények | Írd meg véleményed
  • Rendelkezésre állás:Készleten
  • Termék Kód:t63

Márkanév: Hidea Elem Típus: Szelep olaj pecsét Alkalmazások: Szelep olajtömítést A Hidea F4 Külső Motoros Szelep olajtömítést A Yamaha F4MSH 51Y-12119-00-00 Csomag Tartalmazza: 5* Szelep olaj pecsét elfogadjuk, Alipay, a fizetés 15 napon belül a rend.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba a vatera piacterén online ügyfélszolgálat.

1.Megrendelések feldolgozása után 1-2 napon belül a kifizetést. 2.A gyár egyetlen hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket.A megrendelés cím meg kell egyeznie a szállítási címet. 3.Szállítmány, amelyet a fuvarozó,néha talán egy kis késedelem miatt a hétvégén vagy ünnepnap, vagy vis maior tényezők.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

1.Ha threr valami baj van a termék maga, vissza, 14 Nappal, majd cserélje ki egy új, miután megkapjuk az eredeti. 2.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba időben, mielőtt elküldte, a tételt vissza. 3.Minden termék 1 év garanciával.

A gyár kiváló quanlity termék, továbbá arra, hogy elérjék a vevői elégedettség.A visszajelzés nagyon fontos, hogy a gyár.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen probléma, Mi válaszolunk, amint lehetséges.

Címkék: hidea motor, külső motorral, 2 stroke csónak motor 25, külső motor, 4 stroke kerékpár motor készlet, hidea, 4 stroke 49cc motor, calliper acél, dmhui olajtömítést, motor olaj pecsét, hidea 5hp.

  • Modell Száma: Szelep olajtömítést A Hidea F4
  • Szelep olaj pecsét Alkalmazás 2: Szelep olajtömítést A Yamaha F4MSH 51Y-12119-00-00
  • Szelep olaj pecsét Alkalmazás 1: Hidea F4 Külső Motor
  • Származás: KN - (Eredetű)
További információk