Mini Eszterga Gép nagy Pontosságú Asztali Fém Eszterga Szerszám Gép Változó Sebességű Marás Digitális Kijelző Eszterga
179 760 Ft 161 784 Ft

Mini Eszterga Gép nagy Pontosságú Asztali Fém Eszterga Szerszám Gép Változó Sebességű Marás Digitális Kijelző Eszterga

0 Vélemények | Írd meg véleményed
  • Rendelkezésre állás:Készleten
  • Termék Kód:t231

550W Precíziós Mini Fém Eszterga Fémmegmunkálás Változó Sebesség Eszterga Szerszám

Megjegyzés 1: Oroszország ügyfél, az ár, beleértve a vám -, illetve szállítási költség a város.Meg kell, hogy vegye fel a raktárból a helyi város.Az ajtó ajtó ár, akkor Kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

2. megjegyzés: az Európa & MINKET ügyfél, van raktáron az EU & MINKET raktár.A szállítás az, hogy az ajtó közvetlenül.Nem vám, adók, de nem hajó-Szigetek.

3. megjegyzés: a f vagy a nem-EU ügyfél, a készülék az alapértelmezett 220V az Európai dugók.Ha egy EU-n kívüli ország, meg kell 110V az U. S. dugók, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Termék Leírás

Bevezetés:

Ez a precíziós mini eszterga célja, hogy végezze el a különböző típusú fém fordul.Ez a gép használható olyan területeken, mint például a mini precíziós alkatrészek feldolgozás, minta feldolgozás, valamint a modell működik.A precíziós mini eszterga tökéletes az amatőr vagy modellező, aki keresi a hozzá véges részlet, hogy az építési projekt.

Akár fordult, számláló szemben, vagy hogy perselyek, orsók, prototípusok, vagy modell, ez a precíziós mini eszterga találkozik a kihívás!18 szálak, automatikus előtolás, valamint a chuck őr mikro kapcsoló, ez a mini eszterga ideális laborok, műhelyek, mérnöki, valamint az oktatási beállítások.

Termék adwantage: Nyissa meg a kapcsolót, hogy indítsa el a műveletet, nem kell aggódnia, hogy ne érintse meg a boot hozni biztonsági kockázatok, vészleállás, csak a piros fedelet, hogy leállt, nagyon biztonságos.Teleszkópos beállítja a skálán, akkor ösztönösen lásd a hossza a teleszkópos fogantyú skála, pontos méretezés lehet digitálisan szabványosított, de oldalirányú movement.By beállítja a sebesség kapcsolóval szabályozhatja a főorsó sebesség 100 2500RPM.A gép fel van szerelve Nylon Műanyag Fogaskerekek, erő, erős, kopásálló, tartós, pontosabb forgatás.Különösen a szál pontosabb.A gép használata négyes forgó torony, amely négy közös fordult.Nagy dia mobil kezelni, kis slide mobil kezelni, ágy nyereg mobil kezelni, szegnyereg mobil kezelni, szegnyereg teleszkópos borító, szegnyereg oldalon a mozgó helyzetben a skála, a működés pontosabb, több szakmai előadás.

Jellemzők: 【ERŐS ALUMÍNIUM szerkezet】- A mini fém eszterga ágy készült kiváló minőségű vas.Felszerelt műanyag fogaskerekek, ez eszterga gép kopásálló, tartós, pontosabb forgatás pedig szakmai.Mini fém eszterga power motor: 550W.A teljes hosszúságú splashguard maximális védelmet biztosít. 【Fokozatmentes SEBESSÉG】- Orsó sebesség 0-2250 Rpm.Előre, hátra, minden sebesség mellett.Működik vagy manuálisan, vagy az állítható automatikus előtolás.A handness, sem a pontosság, a v-szánok amelyeket nyert nyers anyag, hő edzés, majd csiszolás.Vészleállító buttom tartalmazza. 【PONTOS 3-pofás tokmány】- Mini fém eszterga chuck, 3-pofás self-központosító tokmány, a beállítás hengeres anyagok folyamatosan.Csempével őr tartalmazza.Orsó által támogatott precíziós kúpgörgős csapágyak, orsó pontosság belül 0.0004"(0.01 mm). 【SZAKMAI ÖSSZETETT TÖBBI】- A mini fém eszterga gyors csere eszköz hozzászólás lehet elérni pozíciók belső vágás, arcot vágni, ferde vágás megváltoztatásával az eszköz hozzászólás szög beállítása a többi vegyület.Szakmai kereszt dia célja, a kopásállóság, a mozgó pengék szabadon takarmány rúd. 【SZÉLES körű ALKALMAZÁSÁT】- Vezérelt EGYENÁRAMÚ motor, ez a mini fém eszterga vágva eszköz használható olyan területeken, mint például a mini precíziós alkatrészek feldolgozás, minta feldolgozás, valamint a modell működik.

Főbb Jellemzők

Címkék: marószerszám fémek, ego eszterga szerszám, levine órás eszterga, gyors chang eszköz hozzászólás, mini fém eszterga mashine, mini marógép fa, fém eszterga szerszám, cnc, matrica fej, eszterga wm210v.

  • Tanúsítási: CE
  • Modell Száma: 0618WXCC000000001V2
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Típus: Vízszintes
  • CNC, vagy Nem: Normál
  • Csatlakozó: EU
  • állapot: Új
További információk